Rupjas kļūdas nēsājot džinsus. Nē kabatām!

Šādai universālai lietai vairs nevajadzētu radīt nekādas šaubas. Bet, lai gan džinsus valkā gandrīz simts gadus, noteikumi nemitīgi mainās. Un tas nozīmē, ka jums pastāvīgi jāapzinās, kā pareizi nēsāt džinsus. Kļūdas ne tikai meitenes, bet arī stilīgas sievietes.

Tāpēc pastāstīsim par dažiem noteikumiem, kas noteikti jāņem vērā!  Galu galā visus uztrauc jautājums: kā ģērbties vienkārši, bet tajā pašā laikā stilīgi!

Kā pareizi nēsāt džinsus

Fasons

Visticamāk, jūsu skapī ir nevis viens džinsu pāris, bet vairāki. Un dažādu stilu un krāsu. Šogad džinsa audums ir popularitātes virsotnē, tāpēc jūs varat droši vilkt džinsu bikses, džinsu svārkus vai šortus. Vienīgais noteikums – nekombinējiet vienādas krāsas lietas, jo tad tēls būs pārāk garlaicīgs.

Taisns griezums

Varbūt visizplatītākā lieta ir taisni džinsi. Šķiet, ka nav vieglāka risinājuma par šo. Acīmredzot tāpēc tie gandrīz nekad neiziet no modes. Tomēr, galvenais jautājums ir garumā. Ja tās ir pārāk garas, tad kājas izskatīsies pilnīgākas. Tam sekojoši tas liks jums kopumā izskatīties par pāris kilogramiem smagākai.

Uzlocīti gali

Nav nekas slikts, ja džinsiem ir uzlocīti gali. Bet, ja tie ir uzlocīti neakurāti, tas visu sabojā. Pirms bikšu uzvilkšanas atlociet bikšu galus, labi, ja varat pārbaudīt garumu ar lineālu.

Zābaki

Zābaki ar augstu papēdi lieliski izskatās ar džinsiem, taču jāņem vērā, ka piemēroti būs tikai šauri džinsi. Lai gan tiek uzskatīts, ka tie jau ir izgājuši no modes, tā nav. Jāizvairās, lai zābaku augšdaļa nav pārāk šaura, jo tos būs grūti uzvilkt pāri džinsiem. Labāk, lai zābaku augšdaļa izskatās nedaudz vaļīga.

Figūra

Jaunas kolekcijas, jauni modeļi. Bet nevajadzētu akli pakļauties modes tendencēm. Piemēram, džinsi ar platiem galiem ir jāizvēlas īpaši uzmanīgi. Džinsiem jāsāk iet platumā no ceļa augstuma. Ja džinsi paliek platāki jau no gurna, tas izskatās slikti. Ņemiet vērā savas figūras iezīmes.

Džinsi ar zemu jostas vietu

Tagad šis modelis izskatās vairāk vulgārs nekā stilīgs. Tomēr ir jaunas dāmas, kuras spītīgi velk džinsus ar zemu jostas vietu. Teiksim tā – ja jums nav topmodeles izmēri, tad esiet gatavi tam, ka šis variants pārāk izmainīs jūsu figūru. Un ne uz labo pusi.

Izdiluši džinsi

Šādus džinsus nēsā pārsvarā jaunas dāmas, kuras vēlas uzsvērt savus gurnus. Tas ir slavējami. Tomēr garums var sabojāt iespaidu – izdiluši džinsi nedrīkst būt par garu. Pilnīgi nekādā gadījumā. Tas radīs saņurcītu un nekoptu izskatu.

Īss tops

Jau kādus divus gadus šī ir teju vai slimība. Vissliktākā kombinācija ir džinsi ar zemu jostasvietu un īsu topu. Tā noteikti nevajadzētu ģērbties. Ja gribat vilkt īsu topu, tad džinsiem jābūt ar augstu jostas vietu. Vienkārši ne vienmēr ir pareizi rādīt vēderu visur, pat ja tas ir pilnīgi plakans.

Lasi arī: Kā izaudzēt neiedomājami skaistu petūniju, lai tā priecētu visu vasaru

Kabatas

Kabatu atrašanās vieta ļoti traucē vizuālo uztveri. Plaša kabatas daļa padarīs gurnus platākus! Kabatas dibena daļā liks izskatīties lielākam dibenam. Ja jūs gribat panākt šādu efektu, tad droši izvēlaties džinsus ar kabatām!

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment